Post by daretanadown on Mar 7, 2022 19:09:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinius kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Manau, kad tai yra gerai, nes jūs iš tikrųjų žaidžiate prieš tikrus žmones, o ne kitus žaidimus, kuriuos žaidžiau (linksmas, bėgiokite lenktynes 3D. Šis žaidimas yra puikus, bet tik norėtųsi, kad kai kurie youtuberiai išbandytų šį žaidimą!
Apalon is a leading mobile development company that creates apps for App Store ... Мы рады сообщить, что приложение Blossom теперь доступно и для Android!
tbh žmonės tiesiog yra kvaili ir sako, kad tai kopijuoja rudens vyrukus, nors tai taip pat nėra originalu. žaidimas vadinamas spleef get it right.nors žmonėms tai nepatinka, man tai gerai, tiesiog pasinerkite į žmones, kurie sako, kad tai kopijuoja kritusius vyrus ir žaidžia. Daug reklamų, bet ko aš tikėjausi, kad bus smagu žmonėms, kurie negali turėti Minecraft ar rudens vaikinų
Labai blogas žaidimas
Do Not Fall .io Zręcznościowe ewr
Žmonės, kurie sakė, kad šis žaidimas turi problemų ir davė 1234 žvaigždutes, yra labai kvaili ir kvaili, ir kurčiai, ir akli. vėl gryžo . Taigi aš sakau, kad myliu šį žaidimą, bet nenoriu pralaimėti, bet kaip mano tėvai sako, kad jei tai tik žaidimas, tai nėra varžybos, jei laimėsi, būsi pirmas, bet ne trofėjus, o kai pralaimi, tai gerai. tai tik žaidimas. Ačiū. ☺😇
Tai atpalaiduojanti pramoga ir tinka visiems bet kokio amžiaus. Man labai patinka šis žaidimas, geros dienos, tikiuosi, kad ir kitiems patiks šis žaidimas!!!
Skiriama 1 žvaigždutė, nes priešininkai yra KOMPIUTERIS 😡😠!!! Man nepatinka šis žaidimas, nes kiekvienose rungtynėse ateidavo tik tie patys varžovai. Padariau nedidelį triuką, kad pamatyčiau, ar tai internetinis žaidimas, ar ne. Aš pašalinau savo duomenis ir žaidimas veikia taip sklandžiai! Tada kaip tai gali būti internetinis žaidimas?🤔.
Šis žaidimas yra toks atsilikęs, bet geresnis žaidimas, jei jums patinka šis žaidimas, todėl aš nežinau, kaip jums patinka šis žaidimas!!
Candy Crush Saga Boshqalar dso
Šis žaidimas yra toks blogas
Tai geras žaidimas, bet jame yra tiek daug skelbimų ir tai juokinga! o kuo didesnis oda, tuo sunkiau valdyti grotuvą ir prašau nerodyti tiek daug reklamų! ir įvertinau 5 žvaigždutėmis, nes kad visi matytų ir aš žinau, kad nėra lengva kurti žaidimus 😊 nes mokausi kurti žaidimus, aš tai suprantu
Ši programėlė labai smagi, bet mane erzina tik vėlavimai ir prideda, KAIP OMG AR TU GĖDA TAI TAI NET TAS ŽAIDIMAS, BE NEGALIU NIEKO ŽAISTI IR PRIDĖTI
Man patinka šis žaidimas, jame nėra jokių skelbimų, nieko, nedarykite vairasvirtės, tai yra daug geriau. Btw, JEI NETURI ŽAIDIMO ATSISIŲSTI DABAR, TAI GERIAUSIAS ŽAIDIMAS ir aš tikrai nesu kūrėjas, kuris bando priversti jus žaisti žaidimą.😡😡😡😇😇😇😇👍👍😇👍👍 🤗
Man nepatinka kristi
Aš nuoširdžiai myliu šią programą / žaidimą mobiliesiems, tai yra epas, mano nuomone, tai yra 5-as geriausias mobilusis žaidimas, taip pat juokinga, kai nusimetate pirštines ir nusimetate ką nors, be to, juokinga, kai nusimetate, bet aš noriu, kad internetinė versija, taip pat daugiau skinų ir daugiau mini žaidimų iš rudens vaikinų, išskyrus tai, kad tai pažodžiui yra 5 geriausių mobiliųjų žaidimų sąraše.
Man patinka šis žaidimas, valdikliai yra paprasti, skirtingai nei kiti žaidimai, be to, skelbimai veikia, kad būtų galima gauti nemokamų dalykų. Noriu daugiau režimų, pavyzdžiui, slėptis ir ieškoti! Myliu šį žaidimą, linkiu sėkmės jo ateičiai
😱 Kai pamačiau žaidimo nuotrauką, ji atrodė blogai, todėl galvojau žaisti, bet tai yra beprotiškai gera grafika gera valdymas ką tik vakar žaidžiau šį žaidimą ir jau myliu jį rimtai, tai gerai, kad nemeluosiu vaikinai, kurie visi Ieškote žaidimo įdiegimo tai gerai, labai ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą 😊😊 Man patinka It make more ir atrodo, kad žaidimas tarp mūsų
Man tai patinka, bet nuolatiniai skelbimai
balsuoti už tą žaidimą bas yra geras geras spauda taip ne už ne
Tai blogas žaidimas, bet įdomus, bet jūs gausite daug pridedant, bet jei neturite kritusių vaikinų, tai smagu, manau, o ir smagiai gaukite blogų daiktų iš rudens vaikinų
Download Kalafioras 1.2 Apk free appinventor.ai_edsoftapps. ... May 19, 2016. App size ... apk: Hole.io. apk: Do Not Fall .io. Top Developers.
ดูน็อตฟอล .io อาร์เคด tzrl
Per daug skelbimų, kuriuos žaidėjai žaidžia, yra robotai Tai lengva ir darosi nuobodu
Do Not Fall .io Zręcznościowe ewr
Skelbimas po skelbimo nieko gero
Vos galite patekti į pirmąją platformą be atsilikimo (jei matėte šį komentarą paskutinėje gazlan1 laidoje)
Netikras kelių žaidėjų žaidimas atrodo, kad žaidi su ppl, bet tai tik robotai, netikite manimi? Sumažinkite žaidimą 5 minutėms ir grįžkite atgal, visi žaidėjai yra toje pačioje vietoje.
Do Not Fall .io Arkadne igre ftr
Man patinka šis žaidimas, bet jame taip pat per daug skelbimų, bet aš vis dar myliu šį žaidimą, todėl įvertinsiu jį 5 žvaigždutėmis, nes man patinka šis žaidimas
👍😘👍😘👍😘
Šis žaidimas toks šaunus, jame yra tiek mažų skelbimų, kurie taip sumuša.
NĖRA GERAS ŽAIDIMO PAtaisymas TAI TURI BŪTI GERIAU
Labai netvarkinga, atrodo skubotai, gana bloga grafika, populiaresnio žaidimo apiplėšimas. Rekomenduoju nepirkti. Apskritai siaubinga patirtis ir kritusiems vaikinams jokios nuopelnos.
Gerai, leiskite man tai paaiškinti dabar, jei manote, kad šis žaidimas yra internetinis, jūs klystate, tai jis yra neprisijungęs ir jūs tik žaidžiate su robotais, taip pat turiu problemą, kad atsitiktinai atrakinti reikia per daug monetų ir per daug šriftų ir mano 2 problema, kad jei gauni 1 vietą, tu laimėsi, bet jei gauni tokias vietas kaip 3 ar 2, tau vis tiek nepavyks ir sakoma bandyk dar kartą, bet kodėl 2 ar 3 vieta yra gera, manau, tai visos problemos, kurias turiu, kitaip žaidimas yra gražus. pataisyk tai ačiū
Man tai patinka, bet tik kelios sekundės užmuša visą žaidimą
Atsiprašau, aš nekenčiu šio žaidimo, bet žmonės nemėgsta šio žaidimo ir žaidimas yra toks lengvas, aš laimiu kiekvieną ir žinau, kad gerai laimėti kiekvieną žaidimą, bet man reikia daugiau konkurencijos, bet žaidimas buvo gerai. Telaimina tave Dievas ir greitai skleisk Evangeliją, prašau, mūsų tėvas sugrįžta, todėl skleisk jo žodžius, nes jo sūnus miršta už mus amen.🍓🍉✨👁️👄👁️
Nes šis žaidimas visada turi papildomų
Šis žaidimas yra įdomus, bet visai nesunkus, galite tai daryti amžinai ir nėra sunku
Puikus žaidimas😍 Bet problemą sunku žaisti 🥵
MP3 paieška › Ją
Tai labai smagu ir visai nevėluoja. Ne per sunku, nei lengva (nuo atnaujinimo). Ir BTW, tie apžvalgininkai, kurie sako „per daug skelbimų“, tiesiog įjunkite skrydžio / lėktuvo režimą ir išvis jokių skelbimų!
Tikrai labai blogai, kad jis labai lėtas ir aš negaliu žaisti, nes jis labai vėluoja, sutrinka ir užšąla 7–10 sekundžių
Gerai žaidimas Žaisk neprisijungęs arba nuobodu
Žinau ta žaidima ir labai idomus
ดูน็อตฟอล .io อาร์เคด tzrl
Toks blogas žaidimas ir toks lėtas žaidimas, aš jam skiriu 1 žvaigždutę, nes leisk man būti toks toks piktas, nes kai tu smėli ratu, ateis vienas ant jo
Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas YE STUMBLE GUYS ME JALDI NAHI AATA HAI BET ŠIS ŽAIDIMAS TIKRAI NUOSTABUS. ŽAIDIU ŠĮ ŽAIDIMĄ 5 METUS, BET JOKIŲ GLIČIŲ JOKIŲ KLAIDŲ IR NĖRA APGAUTŲ, BET SKELBIA PROBLEMĄ A SOLVEGAMEES IR PEWEST GAMEIS TAK KA MERA MĖGSTAMAUS ŽAIDIMAS ISS SE JADA KOI BHI ACHA DO NOT FALL IO MERO KO KAHI NAHI MILE TAI BUVO TIKRAI NUOSTABUS ŽAIDIMAS
PER DAUG SKELBIMŲ = NEĮDIEGTA, vietoj to turėtų būti matoma analoginė lazda
Tai iš tikrųjų geras žaidimas ir taip pat lengvas, kaip mano mėgstamiausias rudens žaidimas
Šis žaidimas yra per lengvas, kad laimėčiau kiekvieną kartą
Blogiausias žaidimas, kurį aš kada nors mačiau Pirma: yra daug skelbimų Antra: valdiklis, perkeldamas žaidėją, jo blogai Trečia: žaidimas atsilieka Ketvirta: jis neturi geros kokybės Penkta: susidoroja su kritimu, vaikinai Tikiuosi, kad šis patarimas jums padės