Post by daretanadown on Mar 7, 2022 19:15:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox açarları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Hər bir konkisürmə hadisəsi zamanı texniki xal olmalıdır (məsələn, oyunun İdman zalında səviyyəni yüksəltmək ümidi ilə çətin rejimdə məşq edərkən... "mükəmməl", "sərin", "buraxılmış" və s.). Proqram komponenti süni intellekt üzrə hakimlərin standart hesabı ola bilər, lakin azarkeşlər tərəfindən nəzərdən keçiriləcəkdir (ümumi xala əlavə edə biləcək digər oyunçular, maksimum 4 xal). Nəhayət, cari hakimliyə əsaslanan dövlət, regional, milli, dünya və nəhayət olimpiya yarışlarını əks etdirən bir mövsüm olmalıdır.
Mən bu oyunu çox bəyənirəm. Paltarlarınızı seçə bilməyinizi xoşlayıram və bu, həqiqətən əyləncəlidir. Buna görə də bunu çox bəyənirəm və ümid edirəm ki, bu oyunu oynayan digər insanlar da eyni nəticələr əldə edəcəklər.
Yaxşıdır, amma mən gedən kimi orada reklamlar görünür. Ancaq bunun xaricində əla oyundur. @layla Larmut. 22 iyul cümə axşamı mübarək.
Bu oyunu çox bəyənirəm amma reklamlar çox bezdiricidir🙄 amma qalan hər şey yaxşıdır 😁
Cox gozeldir 👍😍💖
Bu oyunu xoşlayıram, özümü qarda hiss edirsən, amma çox pul xərcləməlisən, ona görə də ona yalnız 4 ulduz verirəm, amma hər şey qaydasındadır😊😊😊
Oyunu tamamilə sevirəm, bu, sevimlidir, amma bir neçə şey var ki, onu dəyişdirsələr, çox sevinərəm. Kaş ki, daha çox geyim seçimləri və daha çox zərgərlik əlavə etsinlər, geyim seçiminə Tiara əlavə etsələr heyrətamiz olardı, amma mən onu sevirəm
Heyrətamiz buz konkisürmələri və balerinalar möhtəşəmdir! Spa və s. almaq lazımdır, lakin ÇOX ÇOX OYUNDUR!
Bu oyun bir çox əlavələrə və kilidlənmiş geyimlərə uyğundur!
Bu oyun gözəldir, amma burada görürəm ki, bəzi yerlər niyə bağlıdır
Coco oyunları gözəldir, lakin 1 və ya 2 dəfə oynayandan sonra cansıxıcı oluruq
gözəl oyundur amma məncə siz yeni oyunlar yarada bilərsiniz və bütün oyunlarınızı bəyənin vay zəhmət olmasa yeni oyunlar düzəldin 💎
Oyun gözəldir, lakin bütün elementlər kilidlənib, mən oynayan zaman oyun donub. Məncə, onu ləğv etməliyəm. Zəhmət olmasa, bunun üzərində işləyin.
Çox əyləncəlidir....xüsusən də tək və ya partnyorla oynaya bilərsən.Geyim və başqa hər şey heyrətamizdir.Bu oyun həqiqətən buna dəyər!!!😁😁
Yaxşı, mənim üçün yaxşı olmayan bəzi əşyaları almaq üçün pul lazımdır🙅😈
Ice Skating Ballerina Igranje vlog umls
Kaş ki, kişi paltarını dəyişə biləydin və bəzi qızların paltarlarını açmağa video qoyasan. təşəkkürlər
Ice Skating Ballerina Rol Oyunu epu
Mən bu oyunu sevirəm, çünki sən yoldaşınla xarakteri və buz konkisini dəyişə bilərsən
Çox gözəl oyundu
Düşünürəm ki, bu proqram əyləncəlidir və vaxtı sürətləndirir. Yeganə pis cəhət odur ki, pulsuz olan rəqs filmləri demək olar ki, yoxdur, amma mən onu çox sevirəm.
Nə gözəl 😍
Əgər siz botun yaxşı olduğunu düşünürsünüzsə, yox, çünki bu oyun həqiqətən yaxşıdır və bu, sadəcə olaraq telefonunuzun oyunla işləməməsi ola bilər, əksinə, bu, uşaqların həzz alması üçün yaxşı bir oyundur! Ümid edirəm ki, qızlar və oğlanlar bu oyunu əldə edəcəklər və oyundakı problemlər yenə sizin telefonunuz olacaq. Bu oyunu uşaqlar üçün tövsiyə edirəm!
Nifrət edirəm. Siz yalnız bir oğlanla rəqs edirsiniz, çoxlu reklamlar.
Bayıldım
Ice Skating Ballerina RPG adgv
İndiyə qədər oyun əladır və videoya baxdığınız zaman elementlərin kilidini öz seçiminizlə açmağınız xoşuma gəlir
Bunan hamı şokda qalar.çox gözəl oyundur
Video və ya fotoşəkillərdə göstərilənlər həqiqətən saxtadır. Və real pul ödəmək üçün spa və s. kimi səviyyə lazımdır?😌🤔🤔🙄 😠😠😡😡📟🗿
hər dəfə kədərləndiyim zaman məni xoşbəxt hiss edir və mən bunu oynayıram və özümü xoşbəxt hiss edirəm və onları sadəcə geyindirməyimiz mənim üçün əyləncəli olan makiyaj etməyi xoşlayıram
Bu oyun zəhmlidir, mənim kiçik qızım oynamağı dayandıra bilmir, çox asılılıq yaradır. Amma isteğe bağlı qarderob kimi saç və zərgərlik üçün daha çox seçim olsa, daha yaxşı olardı. Hər halda, hələ də çox gözəldir.
Hər şey yaxşıdır, məncə, digər tabtales oyunlarından xüsusi və ya çox fərqli heç nə yoxdur. Möhtəşəm oyun.
Ice Skating Ballerina Игре улога iav
Cox gözəl
İndi çox xoşbəxt deyiləm, təsadüfən istəmədiyim bir alış etdim. Təsadüfən satın alındıqdan bir dəqiqə sonra sözün əsl mənasında cəhd etməyimə baxmayaraq, onlar developer ilə əlaqə saxladıqlarını söylədilər, buna görə də bir həftə ərzində heç nə eşitmədim. Qardaşım oğlu bu oyunu oynamağı sevir və düzünü desəm, onunla oynamaqdan həzz alıram. Tərtibatçı nəhayət e-poçtuma cavab verdikdən sonra daha çox ulduz verəcəyəm.
Düşünürəm ki, həddindən artıq səhvlər var
Özünüzə və etibar etmək istədiyiniz insanlara güvənməyin yeni yolu. Ümumiyyətlə, bu, yaxşı nəticədir
bu yaxşı oyundur amma mən spanın və xəstəxananın pulsuz olmasını istəyirəm. bir xahişdir
bu kimi olanların əksəriyyətindən daha yaxşı güvənirəm mən partnyorumu bəyənirəm amma bəzi şeyləri reklama baxmalısan və mən reklamlara nifrət edirəm 4
Bir çox reklam yolu var. Amma mən oyunu sevirəm
Gözəl superdi amma daha çox dodaq boyası, ənlik və s. verməlisən
bu oyunu sevirəm
Çox maraqlıdır amma skater niyə yeyə bilmir
daha tünd dəri tonlarına ehtiyacı var. niyə ən tünd rəng karameldir??? hədsiz
Mən oyunu bəyəndim zəhmət olmasa daha çox belə oyunlar verin və mən sizi çox sevirəm Coldplay 😍😍😘😃😃😄
Bu oyunu bəyənirəm amma nəsə olub ekranda qara boşluq var Amma yenə də bu oyunu bəyənirəm
Balerina rəqsi ona görə xoşuma gəlir həm də çox reklam yoxdur👍👍👍👍👍👍 və hər şeyin kilidlənməsi məni əsəbiləşdirir və asılır bu da kiminsə başına gəlir ki, mənim telefonumda belə asılıb dörd ulduzdur
NİFƏT EDİRƏM... Bu oyun əyləncəli başladı, lakin tezliklə çox darıxdırıcı oldu. birincisi, bu sizə necə oynamağı öyrədir... Hansı ki, yaxşıdır, çünki siz necə oynamaq lazım olduğunu öyrənməlisiniz. Sonra öz başınıza oynamağa icazə verməyə başlayır. Daha sonra nəhayət, tək başına bir şouya getməlisən. Bundan sonra oyundaxili idman zalına getməyincə oyun sizə heç bir şey etməyə icazə verməyəcək və o, sizdən oyunda demək olar ki, HƏR ŞEY üçün ödəniş etməyinizi tələb edir. Bu, tam Ödənişli bir oyundur. Bu, ruhlandırıcı deyildi, çünki mən artıq 3 yaşımda konki sürmüşəm.
Bailarina de Patín en Hielo Juegos de rol msi
Yo ser rey Simulación nzg
Ən heyrətamiz oyundur. Ulduz qazanıb geyinməli, saç düzümünü düzəltməli, dırnaq boyası çəkməlisən. Hətta bir xəstəxana və idman zalı da var ki, onu daha sonra oyunda aça bilərsiniz. Bu oyunu ciddi şəkildə sınamalısınız.
Bu proqram daim xarab olur 😭. Yaxşı olardı, amma DAVAMLI olaraq çökür və səhvlər çıxır 🙄
Sadəcə reklamlara görə xoşuma gəlir, amma oynamaq çox əyləncəlidir.
отлично
əyləncəli oyun, lakin çoxlu əlavələr