Post by daretanadown on Mar 7, 2022 19:21:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - brangakmenis ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - brangakmenis IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti taškus ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - brangakmenis 2022 version ▞▞▞
Labai patinka žaidimas, bet turiu 2 problemas. Apatinė reklamjuostė dažnai pasirodo taip, kad padengtų visą ekraną, ir jūs negalite jos atsikratyti nepaleidę iš naujo. Taip pat per lengva netyčia pataikyti ir atidaryti ką nors kita. Antra, pernisions atnaujinti? Didelis ne jiems. Jai nereikia žinoti pusės tų dalykų, net jei tai buvo įdiegta telefone, o ne planšetiniame kompiuteryje
Dropdom - juveeli lööklaine Mõistatusmängud erfh
Žaidimas yra gerai įdomus, bet jūsų rezultatas labai priklauso nuo to, kokios plytelės jums suteikiamos. Jūs negalite judėti aukštyn. Daug reklamų.
Būtų didesnis nei 2, jei žaidimas veiktų tinkamai. Kai kuriuose žaidimuose jūs gaunate tik 8 taškus už eilutę, o kitais atvejais gaunate tinkamus balus. Mane erzina, kad turiu uždaryti žaidimą ir vėl jį atidaryti, kad turėčiau galimybę gerai įmušti. Gaila, nes be to man patinka žaidimo koncepcija.
Labai nusivyliau naujausiu atnaujinimu. Anksčiau mėgau ir žaidžiau šį žaidimą visą laiką, bet po paskutinio atnaujinimo tai neįmanoma. Prasideda nuo vieno ir dviejų dalių, o po kurio laiko tik 3 ir 4s
Žaidimas buvo puikus iš pradžių, tačiau surinkus visas dėlionės dalis tampa beveik neįmanoma pelnyti aukštų taškų, nes žaidimas tikslingai nuleidžia blokus iki didelių, kad galėtų manevruoti. Prieš užbaigdamas kiekvieną galvosūkį, kiekvieną žaidimą surinkdavau po 5000–6000+ taškų ir dabar man sunku. viršyti 900, labai erzina, kad kūrėjai neleidžia jums pasiekti daugiau, kai baigsite dėlionės!
Dropdom - Jewel Blast Пъзели ekmy
Žaidimas truks neilgai, po kurio laiko bus tik 3 ir 4 dydžio blokai, kurie niekur nedings, priversdami žaidimą baigti. Ir mygtukas Atgal neišeis iš žaidimo, reikia naudoti perjungimo programą ir uždaryti
Gražūs galvosūkiai ir brangakmenių lašai taip pat yra puikūs!
🚩❌🚫ŠIS ŽAIDIMAS DABAR SUTEIKTAS, KAD JŪSŲ PERŽIŪRĖKITE SKELBIMĄ, KAD TĖSITE 🚫❌🚩 ⚠️⚠️⚠️ Nesu tikras, kada tai prasidėjo, bet anksčiau galėjau lengvai pasiekti 40–60 tūkst. Nuo vieno iš atnaujinimų aš net negaliu pasiekti 2k nenumirdamas. Jis pradeda siųsti jums milžiniškus blokus, kurių balas yra maždaug 300, o tada vėl 900, o jei pavyksta įveikti tuos 2 šlamštą sutaupęs 1 bloką, tai kartojasi maždaug 1,3 tūkst. Aš esu patyręs žaidėjas, tai kodėl negaliu praleisti 2 tūkst.
Paprasta mokytis ir žaisti. Garso dizainas atrodo šiek tiek pigus ir keistas. Muzika yra paukščių čiulbėjimas, kuris pastebimai sukasi. „Top Puzzle Master“ Jewel Blast yra tas pats, bet aukštesnės kokybės grafikos ir garso dizaino skyriuje.
Linksmas, įdomus iššūkis
Anksčiau būdavo smagu. Jie jau dažnai turėjo skelbimų tarp žaidimų, bet jie pridėjo daugiau, kad galėtų išspręsti galvosūkį
Po tam tikros dalies negalite išspręsti galvosūkio.
Na, man iš pradžių visai smagu. Bet ne dabar, aš labai rekomenduoju žaidimo dizaineriui padaryti pataisą dėl neįmanomos žaidimo situacijos! Yra daug eilučių, bet liko tik viena vieta, mes negalime nieko padaryti, tik laukti mirties? Atrodo, kad tai tavo algoritmo problema arba tu tai darai tyčia hahaha, idk, bet aš pasitrauksiu, jei nepatobulinsi
Daug reklamos, todėl skyriau 3 žvaigždutes.
Gali būti geras žaidimas. Bet man eilutės pridedamos per greitai. Norėčiau, kad galėčiau tai sulėtinti.
Drauge, kas nutiko šiam žaidimui? Žaidimas anksčiau buvo lėtas, BET DABAR JIS LĖTESNIS dėl šio mažyčio skirtumo, tiesą sakant, norisi vemti. Bet kokiu atveju tai yra blogas žaidimas nuo tada, kai jie pradėjo jį reklamuoti, o dabar dėl daugelio priežasčių jis dar blogesnis. Nežaiskite šio žaidimo ir nešvaistykite jo saugyklos, tai neverta jūsų laiko.
Дропдом - Јевел Бласт Слагалице tadj
Kas dabar per juokingi įvarčiai? Kartais jūs gaunate beprotiškus skaičius, o kartais beveik nieko negaunate ir tai visiškai priklauso nuo atsitiktinio paros laiko. Tai tik smagu, jei turite bet kokią galimybę įveikti savo aukštą rezultatą, o tai paprastai neįmanoma padaryti dabar!
atnaujinus balus skaičiuojama lėtai. nuobodus žaidimas
Geras arkadinio stiliaus žaidimas.
Man labai patiko žaisti šį žaidimą. Jie jau turėjo daug skelbimų, o tai jau erzino, bet kai jie pridėjo skelbimų, kad galėtų daryti galvosūkius, tai visiškai sugadino žaidimą... jūs turite uždirbti taškų, kad atrakintumėte galvosūkius. Jei uždirbčiau juos žaisdamas, man nereikėtų žiūrėti 30 sekundžių skelbimo ant daiktų. Žaidimo pašalinimas.
Geras žaidimas, bet daug reklamų
Prieš kurį laiką žaidžiau šį žaidimą, bet turbūt nusibodo. Šiandien nusprendžiau žaisti dar kartą ir man patinka prie jo pridėtas naujas dėlionės priedas. Puikus darbas!
Jūs tiesiog norite žaisti vėl ir vėl.
Žaidimas turi gana gerą potencialą, bet... jis yra „optimizuotas“, kad būtų rodoma kuo daugiau skelbimų.
Jūs tik žiūrite reklamas, o ne žaidžiate - maskuojatės 🤮🤮🤮
Gerai
Man patiko šis žaidimas, kol supratau, kad kūrėjai siunčia neįmanomus blokų derinius, kad paskatintų jų skelbimų peržiūras.
Žaidimas sukurtas taip, kad nustotų teikti bet kokius gyvybingus blokus maždaug 20 000 taškų, o tada, jei stebuklingai praeisite, jis vėl tai padarys maždaug 40 000 taškų. Jis sukurtas taip, kad 99 % atvejų pralaimėtumėte esant 20 tūkst.
Tai kaip tas pasjanso žaidimas, kuriame yra tie patys maži dėlionės. Be to, kalbant apie plytų dėlionės dalį, jūs turėtumėte suderinti plytas su ta pačia spalva.
Gera koncepcija, bet tie patys nusiskundimai kaip ir kitiems recenzentams: 1. Balų įvertinimas nelogiškas. Kartais už eilės išvalymą gauni 8 taškus, o kartais – 300 taškų. 2. Niekada negalite iš tikrųjų nutildyti programos. Nutildymas tik sustabdo muziką ir garsą žaidimo metu. Garso efektai vėl įsijungia, kai žaidimas baigiasi ir pasirodo tęsimo ekranas. Nutildymo parinktis taip pat automatiškai nenutildo skelbimų.
Šis žaidimas pradėjo duoti labai žemus taškus. Galbūt tam, kad tyčia pralaimėtum, kol taškų sistema grįš į normalią būseną. Tai darydami esate priversti žiūrėti daugiau skelbimų. $$$
Tai tikrai smagus ir linksmas žaidimas! Tačiau jis turi klaidą, kai baigiate rungtynes ir pradedate žaisti kitą, kaskart užbaigus eilutę pradedate duoti tik 8 taškus. Turite keletą kartų išeiti iš žaidimo, kad žaidimas pagaliau pradėtų duoti taškais, kuriuos paprastai jums duoda... dėl to tai vargina ir nebesinori žaisti toliau. Tikimės, kad jūs, vaikinai, ištaisysite šią klaidą! Išskyrus tai, puikus žaidimas!!
* atnaujinimas. Įdiegiau šį žaidimą savo naujajame telefone, o taškų vertės sistema visiškai kitokia, kiekviena užpildyta eilutė gaudavau 200+ tšk., dabar man pasisekė, kad gavau 20! Esu taip arti pašalinimo! Esu priklausomas nuo šio žaidimo. Labai paprasta, bet sudėtinga ir aš negaliu sustoti, kai tik pradedu! Norėčiau, kad būtų būdas sekti laiką, įrašyti laimėjimus ar kažkas kita, pavyzdžiui, skirtingos tekstūros, spalvos. Taip pat nepatinka, kad nėra „pagalbos“ parinkties, kitaip jis gautų 5 žvaigždutes!
Tai geras žaidimas, smagi koncepcija, tačiau yra du labai erzinantys veiksniai. Pirmasis yra žaidimas, jei per ilgai galvojate apie judėjimą, jis tiesiog pasakys jums geriausią žingsnį ir jokiu būdu jo išjungti. Viršuje taip pat yra mygtukas, kuris atrodo kaip anuliuotas ėjimas, bet iš naujo nustato visą žaidimą ir išvalo jūsų rezultatą – net dvigubai nepatikrinus.
Šis žaidimas man patiko daugiau nei metus. Vis dar periodiškai grįžtu žaisti. Man patiko paprastumas, kad galėjau žaisti ir bet kada sustoti, jokių lygių, tik aukštas rezultatas, kurio dabar nebėra. 😣 Be to, pridėti kitą žaidimą be įvado ar paaiškinimo yra neteisinga. Mačiau daug atsiliepimų, kad žmonės negali žaisti „drop“ žaidimo neužbaigę galvosūkio. Paspaudžiu žalią paleidimo mygtuką ir pradedu žaisti Drop. Bet aš nežinau, ką reiškia rinkti gabalus su galvosūkiais.
Mėgstu žaidimą, bet jam tikrai reikia galimybės nusipirkti versiją be skelbimų! Taip pat būtų malonu, kad visi garsai būtų išjungti, kai nutildžiu žaidimą, įskaitant „žaidimo pabaiga“ garsą ir skelbimus. Be to, labai norėčiau, kad jis neduotų užuominų, nebent aš jų paprašysiu.
Per daug skelbimų. Labai patinka žaidimas, bet išjungtas dėl visų skelbimų
Sky Champ: Space Shooter ஆக்ஷன் ibz
Ei! Atnaujinkite programą! Nuo poros mėnesių aš vos galiu peržengti 1500 m. pr. Kr. tiek daug ilgų blokų, kad nieko nebegalite išvalyti. Mano rekordas yra 16 tūkst. Kaip dabar negaliu 2k??? Sutvarkyk savo žaidimą!
Tai buvo mano žaidimas ilgą laiką..Aš kelis kartus surinkau į 2 milijonus taškų...tačiau prieš kelis mėnesius formatas buvo pakeistas ir dabar, kad ir kaip stengčiausi, aš baigiu nusivylęs tik bandydamas sumušti 1000 taškų...pirmas kelias minutes yra tiek daug #1 langelių, kad negalite sukurti jokios strategijos, kaip surinkti daugiau taškų... tada staiga nebėra #1 kvadratų ir nieko kito. 3 ir 4 kvadratai, paprastai apie 800 surinktų taškų... pašalinu...
Iš pradžių buvo tikrai smagu, bet po atnaujinimo su galvosūkiu, kurį baigiau. Nebuvo dar vieno atnaujinimo, kad būtų galima žaisti ką nors kita, todėl buvo sunku įveikti aukščiausią rezultatą. Jiems reikia dar vieno atnaujinimo, kad jį atnaujintų!
Jei galėčiau, įvertinčiau tai 0 žvaigždučių. Dėlionės dėlionės paprastai yra tokios smagios, bet KODĖL kūrėjai įtraukė dėliones kaip funkciją? Jie yra skausmingai lengvi ir vaikiški ir visiškai sumažina mano malonumą iš tikrųjų smagia žaidimo dalimi. Jau nekalbant apie šios programos problemą, kai skelbimai yra perpildyti. Taigi man prireiks amžino žaidimo tarp kvailų galvosūkių, dėl kurių esu priverstas varžytis, ir daugybės skelbimų, tai tiesiog neverta!
Dropdom - Permata Ledakan Teka-teki zqy
Mėgo kiekvieną dėlionę. Tačiau kai viskas bus baigta, žaidimas nesiseka ir blokai, galintys padėti grandinei, nustoja būti perduodami, todėl žaidėjai negali sudaryti grandinių ir greitai pralaimėti.
Taškai sulaužyti, už linijos išvalymą gauni 8 taškus arba 280, kaip minėjo kitos apžvalgos. Savotiškai nugali tikslą, kai svarbiausia yra surinkti daugiau taškų.
Grafika graži. Suteikčiau penkias žvaigždutes, jei galėtumėte perkelti blokus aukštyn ir per kitus blokus, o ne tiesiog slysti į šonus pirmyn ir atgal. Nemalonu, kad kas dvi sekundes gaunami skelbimai, o tada prašoma įvertinti žaidimą. Labai sudėtinga žaisti, bet būtų geriau, jei blokus būtų galima perkelti aukštyn ir daugiau.
Kaip galiu laimėti, kai pasiekiau 800+ tašką, bet išeina tik didžiulis blokas!.. ar tai jūsų reklama rodyti skelbimus po to, kai pralaimėsime? Aš pašalinsiu šį žaidimą..
Garsas turėtų būti labiau dūžtantis stiklu. Tai nuobodu
Gera žaisti, tai padeda sutelkti dėmesį
Atrodo, kad balų skaičiavimas buvo supaprastintas iki labai nuobodaus, be jokios garbės už ką nors išgalvotą. Dabar niekada neįveiksiu savo senojo rezultato, tad kokia prasmė žaisti? Naujasis dėlionės dalykas yra gerai, bet šiek tiek nesvarbus, kad abu būtų sujungti. Jei taškai buvo paaukoti dėl dėlionės, verčiau jis būtų perjungtas atgal.